Adwords Express makkelijker kan niet.

Google-Adwords-Express

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Adwords bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord maar wat is het nu precies. AdWords is een belangrijk onderdeel van zoekgigant Google Inc. Het laat bedrijven toe reclame te maken op de Google-websites, als ook op websites die gebruik maken van Google AdSense. Het zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden gedefinieerd door de adverteerder.

Je hebt 2 verschillende varianten van Adwords de normale versie zullen we maar zeggen is een zeer uitgebreid pakket waarin je alles zelf kan beheren en aanpassen. Deze versie wordt door de meeste bedrijven gebruikt.

Voordelen:

• Veel instellingen

• Werkt zeer goed

Nadelen:

• Kan veel geld kosten

• Je moet bereid zijn veel tijd erin te stoppen

• Heb je geen ervaring hiermee zal het best lastig zijn

 

Adwords Express

In het kort dit is een simpele versie van de normale adwords.

Heb je geen zijn en/of tijd om veel aandacht hieraan te besteden kies dan voor deze versie.

Je maakt een nieuwe advertentie aan. Je vult alle gegevens in je kiest waarin je wilt worden weergegeven en dan maakt het programma automatisch zoektermen waarvan het programma denkt die relevant zijn voor je advertentie/catagorie.

Je kunt hier ook zelf een minimum geld bedrag per dag/maand instellen. Let op! voor elke tak/bedrijf kan dit anders zijn. Ook kun je makkelijk met 1 knop de advertentie aan en uit zetten (actief/inactief) let op! het kan 24 uur duren voordat het duurd dat je resultaat ziet.

Voorbeeld:

Voor Check it Media heeft Adwords Express zelf 150 zoektermen aangemaakt. Deze kun je ook beheren je kunt kiezen welke jij denkt dat relevant zijn anderen zijn met 1 klik uit te schakelen.

Hierbij ook een aantal screenshots waarin het hopelijk duidelijk word hoe dit werkt en eruit ziet. Foto’s zijn klikbaar. Voor Check it Media staat het momenteel inactief zoals je ziet.

Voordelen:

• Zeer simpel

• Makkelijk limiet instellen

Nadelen:

• Iets minder goed dan versie 1[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15533″ img_size=”large” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”15535″ img_size=”large” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15534″ img_size=”large” add_caption=”yes” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]