All In One WP Security & Firewall

All-in-one-security-CheckitMedia

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Je website beveiligen.

Je hebt een website deze draait op WordPress maar is deze dan wel veilig genoeg? Eigenlijk is WordPress al best veilig maar een extra beveiliging is natuurlijk nooit weg. Waarom heb je deze dan nodig vraag je je af dat leg ik je uit, er zijn altijd mensen die je site willen hacken of spammen ook draaien er online diverse bot systemen die proberen in te loggen door middel van Brute Force Attack dus waarom zou je dan geen extraatje op je site geinstalleerd willen hebben die dit probeert te voorkomen.

 

All In One WP Security & Firewall

Momenteel mijn favoriete beveiliging voor een WordPress website, All In One WP Security & Firewall heeft heel veel instellingen en dus veel keuze wat je wilt beveiligen. Ook een hele handige functie is dat je precies kunt zien hoe hoe goed je wachtwoord hebt ingesteld is deze zwak dan kun je deze aan de hand van deze optie verbeteren. Zo kun je ook bijvoorbeeld de versie van je WordPress verbergen of de login url van de backend veranderen (al is niet aan te raden). Je moet binnen WordPress ook nooit je login en je post naam hetzelfde laten je kunt deze makkelijk veranderen. Ik zal onderaan enkele fotos en filmpje uploaden van wat ik hierboven hebt beschreven.

 

 

Nadelen:

Er zijn wat instellingen daar moet je goed naar kijken en je moet wel weten wat je doet. Sommige dingen zijn niet echt noodzakelijk om dit in te stellen omdat je dan misschien niet meer in je wordpress kunt inloggen. Het kan dus best ingewikkeld zijn.

 

Voordelen:

Ja daar is die weer GRATIS! tenminste tot op dag van schrijven van deze blog. Je kunt veel instellen en je krijgt ook mooie meldingen via de mail als iemand op je backend wil inloggen. De plugin is erg stabiel en vertoont hier in elk geval geen kuren met testen.

Ik zeg doe er je voordeel mee![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15667″ img_size=”medium” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15668″ img_size=”medium” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=IN43hYGMmoM” title=”Wordpress profiel aanpassen/instellen”][/vc_column][/vc_row]