wp-power-stats-check-it-media

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ik krijg wel eens emails met de vraag wat nu een goede (gratis) plugin (zonder google analytics) is die goede website statistieken weer geeft. Ik zeg dan dat er dan aardig wat plugins zijn die dat doen maar vaak zoekt men dan een simpele die goed af te lezen is en die meteen duidelijkheid geeft.

Ik zeg dan ook dat ze eens moeten kijken naar WP power stats deze plugin is niet alleen erg simpel kwa instellingen maar geeft ook aardig wat weer. Zo kun je bijvoorbeeld zien welke browser men gebruikt om je site te bezoeken of waar ze weg komen (land) ook geeft het weer of ze je via google gevonden hebben of een andere zoekmachine. Het is alleen jammer dat ze niet een compleet overzicht hebben die je op je dashboard kunt plaatsen. Maar in het wp menu zie je wel een “Statistics” daar staat dan alles wel netjes in.

Dus ik zeg wil je iets simpels wat ook niet te zwaar is voor je systeem kun je eens naar deze plugin kijken. Er zijn er natuurlijk vele anderen voor ieder wat wils. Maar in praktijk leert men dat het vaak simpel moet zijn.

Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]