Ron-Meulenkamp-screenshot-groot

RON MEULENKAMP

Ron Meulenkamp had al jaren beetje zijn website links laten liggen. Dit is natuurlijk erg jammer vooral als je nr 60 op de order van merit bij de PDC bent. Ik heb voor Ron een mooie website gemaakt met veel zwart en wit, op de site staat ook een dart feed die automatisch het laatste nieuws bij de pdc roteerd. Er staat een mooie foto gallerij op waarin zich ook aantal filmpjes bevinden. Ik heb ook het logo gemaakt.

Naar de website
Twente-Schuttingen-screenshot

Twente Schuttingen

De oude website voor twente schuttingen was wel goed maar niet meer van deze tijd. Ik heb dan ook de nieuwe site opgeleverd in wordpress. Ik heb voor twente schuttingen de hele website onder handen genomen en totaal iets nieuws ontworpen. De site oogt professioneel met veel foto’s en veel informatie, toch is het erg rustig met veel wit en aarde tinten. Nu is het echt van deze tijd.

Naar de website
Jan_Breteler-screenshot-groot-Checkitmedia

JAN BRETELER

Ik kreeg een email van Jan Breteler hij had een wens een eigen website in wordpress voor al zijn foto’s. Na een intensieve email wisseling over en weer heb ik aan zijn wensen kunnen voldoen. Een website met veel blauw en een menu aan de linkerkant die mee scrolt. Het logo heb ik ook gemaakt met de bekende Batavia Kalkoen erin verwerkt.

Naar de website
Phenix-screenshot-groot

E.V.V. PHENIX

Phenix had al 10 jaar dezelfde website, ik heb hier een totaal andere website voor gemaakt in wordpress. Phenix wilde een groot menu met vele aparte pagina’s gekoppeld ook moest er een mooie foto album op komen. Website oogt simpel zoals de klant dit graag wilde niet te veel poespas. Ook heb ik de website in beheer wat betreft de hosting.

Naar de website
Chalet-Italie-screenshot-groot

Chalet-Italie

De Familie Haulo heeft al jaren een chalet in italie voor de verhuur, alleen ze hadden vaak problemen met de hosting en de site was niet meer volgens de laatste standaard. Ik heb hier een moderne website voor gemaakt met een reserverings plugin. Tevens hebben ze een SSL certificaat waardoor ze hun bezoekers extra zekerheid bieden tijdens reserveren.

Tevens zorg ik voor de hosting.

Naar de website
Stobben-Frezen-screenshot-groot

Stobben-frezen

Stobben-frezen wilde een nieuwe website die niet te veel poespas bevatte maar die wel alles duidelijk in kaart bracht wat ze doen en dat zie je meteen op de site. Ook heb ik hun geadviseerd op gebied van adwords express makkelijk als je er niet mee bezig wilt zijn, zoek in google op boomstronk verwijderen en u vindt hun advertentie op de eerste pagina.

Ik heb ook het logo gemaakt.

Naar de website
Team-Enschede-screenshot-groot

Team Enschede

Jan van Team Enschede zocht een wordpress website in enschede. Na goed contact heeft Check it Media een totale nieuwe website opgezet die professioneel oogt maar tevens lekker strak is. Deze is goed overzichtelijk en bevat veel informatie met wat ze doen. Het logo is ook door Check it Media ontworpen.

Naar de website
Twente-Schuttingen-screenshot-groot

Twente Schuttingen

Twente schuttingen wilde een simpele website. De website heeft rond de 500 bezoekers elke dag en staat op de eerste pagina van google meerdere keren zelfs, zoek op schuttingen of schutting. De website staat verder vol met informatie en foto’s van eigen werk.

Naar de website
Speeltuinboswinkel-screenshot-groot

Speeltuin Boswinkel

Speeltuin Boswinkel had nog een hele oude html website die ook niet meer echt up to date werd gehouden. Ik heb een speelse website opgeleverd met veel kleuren. Ook zit er een mooie kalender/evenementen plugin aan vast waar alles van de hele week op staat. Ik heb ook het logo gemaakt en tevens zorg ik voor de hosting van de site.

Naar de website
Behangersbedrijfbenl-screenshot-groot

Behangersbedrijf B & L

De jongens van B & L hadden nog geen website, ze wilde een kleine website die op elk apparaat deed maar die niet te overweldigend was. Ik heb de website klein maar toch doeltreffend kunnen houden. Werkt overal op en ze kunnen foto’s van eigen werk zelf uploaden. Behangers of Schilders nodig ik zou zeggen bekijk hun website.

Naar de website
MW-Lastechniek-screenshot-groot

MW Lastechniek

Als nieuw bedrijf wil je ook een goede website die overal op doet. De website oogt wat simpel maar dit wilde de klant zo, de site is zeer makkelijk uit te breiden. Ik heb ook het logo gemaakt en ook visitekaartjes ontworpen.

Naar de website
Thai-aroma-screenshot-groot

Thai-Aroma

Thai-aroma wilde een nieuwe website en goed persoonlijk contact. Aangezien ze 5 minuten bij mij uit de buurt zitten was hun keuze snel gemaakt. De website is erg simpel naar wens van de klant. Ook heb ik het logo gemaakt.

Naar de website
Screenshot - 24-12-2016 , 19_54_15

Piet Diepeveen

Amateur fotograaf maakt vooral veel fotos van voetbal. Logo heb ik gemaakt en ook verzorg ik de hosting.

Naar de website

Voorhuisdienstverlening

De glazenwasser uit enschede. Simpele website maar effectief. Wilt u schone ramen of uw boeien zijn vies kijk een op deze website.

Naar de website