[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”Check it Media slider 2″][ultimate_heading main_heading=”CHECK IT MEDIA INTERNET BUREAU” alignment=”left”][/ultimate_heading][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Check it Media is een internetbureau uit Enschede, wij helpen jou om je bedrijf op de kaart te zetten. Dit doen we niet alleen door een website te ontwikkelen, maar ook door jouw site een podium te geven. Er is meer dan alleen een website wij helpen met online SEO en ook Marketing doordat wij samenwerken met geweldige partners die allemaal een stempel hebben gedrukt op de online wereld kunnen wij jouw weer helpen om van je bedrijf een success te maken.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Je kunt ons raadplegen voor het ontwikkelen van een website of hosting, maar ook als je hoger wilt komen in de zoekresultaten van Google. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw doelen behaald worden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width_row=”true”][vc_column][vc_empty_space height=”25px”][vc_separator border_width=”2″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”DIT KAN CHECK IT MEDIA VOOR JOU BETEKENEN” heading_tag=”h3″][/ultimate_heading][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”16428″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Heb je een oude website of wil je voor het eerst een website dan maken wij een analyse op basis van je wensen, eisen, verwachtingen en doelen die jij voor ogen hebt. Je krijgt dan van ons een overzicht van verbeterpunten voor je oude website of een complete analyse voor een nieuwe website die wij dan voor je gaan bouwen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25px”]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”16429″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Om goede resultaten te behalen, heb je meer nodig dan enkel een mooie website. Een mooi design kan veel nieuwe klanten trekken maar deze moet ook goed uitgevoerd worden. Wij verzorgen de website van A tot Z, zodat je goede resultaten en meer omzet kunt behalen met jouw website.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”55px”]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”16430″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Je nieuwe website is klaar dus tijd voor de lancering! voordat we dat gaan doen lopen we natuurlijk alles nog even na. Als de laatste controlepunten voltooid zijn en alles is goed dan kunnen we overgaan tot lancering van de website.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”16433″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width_row=”true”][vc_column][vc_separator border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width_row=”true”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1558431280086{padding-left: 100px !important;}”][vc_empty_space height=”40px”][ultimate_heading main_heading=”ONLINE VINDBAARHEID” heading_tag=”h3″ alignment=”left”][/ultimate_heading][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]De reden dat je een professionele website wilt laten maken, is dat je meer omzet via het internet wilt behalen. Een professioneel webdesign zorgt ervoor dat bezoekers worden omgezet in klanten! Maar deze stroom van nieuwe klanten moet natuurlijk wel op gang komen en op gang blijven.

Als extra dienst kan Check it Media ervoor zorgen dat u online beter wordt gevonden. Er zijn diverse middelen die kunnen worden ingezet om te zorgen dat  er een constante toestroom aan relevante bezoekers naar je website komen. Mensen die ook echt naar je op zoek zijn!

Wij werken hiervoor nauw samen met de beste SEO & SEA specialisten van nederland. Je kunt er dus van op aan dat je site beter gaat scoren en dat je dus meer omzet zult binnen halen dan ooit tevoren.

Search Engine Optimization is geen sprint maar een marathon!

Al met al zorgen wij dus voor het gehele online plaatje. Neem direct contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”40px”][vc_single_image image=”16461″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width_row=”true”][vc_column][vc_separator border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default”][vc_column css=”.vc_custom_1558284644805{padding-left: 100px !important;}”][vc_empty_space height=”40px”][ultimate_heading main_heading=”KEUZE TABELLEN” heading_tag=”h3″][/ultimate_heading][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row” full_width_row=”true” bg_type=”bg_color” bg_override=”full” bg_color_value=”#f6f6f6″][vc_column][vc_cta h2=”Gratis website scan aanvragen” shape=”square” add_button=”right” btn_title=”Contact” btn_style=”custom” btn_custom_background=”#1e9ea8″ btn_custom_text=”#ffffff” btn_shape=”square” btn_align=”right”]Ben je benieuwd  hoe jouw site scoort?[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width_row=”true”][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][ultimate_heading main_heading=”NIEUWSGIERIG GEWORDEN?” heading_tag=”h3″]Bekijk ons werk[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row]