[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”16029″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” lazy_loading=”true”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

YOUTUBE ONDERHOUD

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]U wilt uw bedrijf profileren en in dus in de markt zetten door het gebruik van YouTube maar u heeft geen verstand van YouTube onderhoud en wat hier allemaal bij komt kijken. U vraagt zich af hoe u dit moet doen en wat de beste manier is om dit te doen. Daarbij komt dan de expertise van Check it Media dan goed te pas.

YouTube valt niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Het is het meest krachtige en dominantste online platform op het gebied van video marketing

U wilt toch ook dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst?

Neem ook een kijkje op: YouTube Onderhoud[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

YOUTUBE VIDEO MARKETING

[/vc_column_text][vc_column_text]Voor de meeste mensen is YouTube slechts een platform om een video te uploaden en veel wordt er daarna niet meer mee gedaan. Toch is het zo dat YouTube video’s net als websites op vindbaarheid kunnen worden ingesteld. Als je dit goed doet dan kun je een video hoog laten ranken op YouTube.

Ook kun je de video’s analyseren op views, demografie, kijkersloyaliteit, apparaten (desktop,smartphone,tablet) dus kortom, met YouTube kun je scoren op branding, reikwijdte, geloofwaardigheid en vertrouwen.

Kom je jezelf of je bedrijf goed over dan win je vertrouwen bij de mensen dus heb je meer kans dat mensen op je kanaal gaan abonneren en dus meer videos van je gaan kijken. Maar misschien wel belangrijker mensen vinden je bedrijf en dus is de kans dat mensen producten bij je bedrijf gaan kopen ineens een stuk groter. Dat is de kracht van YouTube.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

WAT KAN CHECK IT MEDIA BETEKENEN VOOR JOU?

[/vc_column_text][vc_column_text]Er is gewoon YouTube onderhoud nodig en dat is een feit! de vraag is wilt u dit zelf gaan doen of besteed u dit liever uit aan een bedrijf dat hier verstand van heeft? er zitten nogal wat haken en ogen aan en het kost gewoon tijd om hiermee bezig te zijn. Wees nu eerlijk tijd heeft niemand tegenwoordig en daar komt de expertise van Check it Media goed te pas.

Lees hieronder wat wij kunnen doen voor jou en je bedrijf op YouTube.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_accordion active_tab=”5″][vc_accordion_tab title=”BANNER AFBEELDING”][vc_column_text]Je banner is de bovenste afbeelding die direct zichtbaar is op je kanaal. Het belangrijkste aspect is dat direct zichtbaar moet zijn wat het voor een YouTube kanaal is en welke videos hierop te vinden zijn. Het plaatsen van de juiste afbeelding is dus cruciaal en dat kunnen wij voor je doen.

  • De juiste maat banner instellen
  • Het instellen van social media links op je banner
  • Zorgen dat het belangrijkste gedeelte ook zichtbaar is op (smartphone,tablet)

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”KANAAL PICTOGRAM”][vc_column_text]Wij zorgen voor het juiste kanaal pictogram dit zijn vaak 2 verschillende dingen of het is je (bedrijfs) logo of het is een afbeelding van jezelf. Deze moet gewoon goed te bekijken zijn zowel op een tablet en smartphone dus deze moet eruit springen.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”AFSPEELLIJSTEN”][vc_column_text]Het instellen van afspeellijsten is erg belangrijk want afspeellijsten worden namelijk erg goed gerankt dus een goede koptekst komt alleen de ranking maar ten goed. Wij verzorgen de juiste koptekst en de juiste plaats van de afspeellijst op je kanaal.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]YouTube bestaat sinds 2005 en is 2006 overgenomen en dus eigendom van Google. YouTube is met een marktaandeel van zo’n 80% hét sociale video media platform op internet. Na Google is het de tweede grootste zoekmachine op internet.

YouTube verdient samen met mensen die video’s publiceren geld met het weergeven advertenties.

Instelbaar zijn:

  • Kanaalpictogram: je avatar of logo.
  • Bannerafbeelding: de afbeelding die direct zichtbaar is en dus meteen moet vertellen wat het voor een kanaal is
  • Kanaalbeschrijving/over sectie: een tekstuele omschrijving van de inhoud van je kanaal.
  • Weblinks (inclusief social media): links naar jouw websites en social media kanalen. Je kunt de social media iconen op de bannerafbeelding laten zien.
  • Afspeellijsten: het gebruik van afspeellijsten bevorderd weer de ranking van je video’s

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

GELD VERDIENEN MET YOUTUBE MARKETING

[/vc_column_text][vc_column_text]Waar veel YouTube gebruikers zich niet bewust van zijn is dat met YouTube behalve branding ook direct geld te verdienen valt.

Regels YouTube:

Je kunt op elk moment een aanvraag indienen voor het genereren van inkomsten. Een kanaal moet ten minste 4.000 uur weergavetijd in de afgelopen twaalf maanden en 1.000 abonnees hebben om beoordeeld te worden.

Door je video’s open te stellen voor reclames van derden en deze te tonen in je video’s verdien je geld per view. Succesvolle Youtubers zoals Enzo Knol en PewDiePie verdienen hiermee hun inkomsten. Iedereen is net als jij ooit hiermee begonnen en hebben daarna een community/fanbase opgebouwd.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

NEEM CONTACT OP

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text][gdfrm_form id=”3″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]